sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Puujalankulkua




Sinä talvena Matti van Halen oli ilmoittanut jättävänsä pääministerin tehtävät kasvaviin puujalkavitsiongelmiin vedoten. Musiikkimaailma oli ennennäkemättömässä myllerryksessä.

Felaa kutitti. Madonna oli syönyt viimeisen leivän ja Whitney juuston, Jari oli sillan alla. Celine Dion lauloi yleisöön selin Dion kappaleen Holy Diver. Samainen Dio-yhtye oli taloudellisen tehokkuusajattelun nimissä joutunut virtaviivaistamaan kokoonpanonsa muotoon Ronnie James Duo kantaen maailman pienimmän heavy-yhtyeen kyseenalaista kunniaa. Entistä suurempia yleisösegmenttejä epätoivoisesti kalastivat crossoverartistit yhtyeineen: Tapani Kansan Roses ja Veikko Lavin Spoonful etunenässä.

"An ny", sanoi Danny. "Em mää", Numminen vastasi ja pomppi kumipallona pois, samalla ovenavauksella lähti Annie Lennox. "Menoks", huikkasi Annikki Tähti, "tästä ei nyt näytä tulevan lasta eikä Teppoa".

"Ei ni" sanoi Eini.


2 kommenttia:

  1. Kyllä tuo puujalkakriisi koettiin myös klasapuolella. Nykysäveltäjien hento ammattikunta reagoi terveydellään. Ensin allergisoitui Paavo heinistä, sitten sai Jouni kai paiseen jalkaansa. Tästä huolestuneena Harri ahmas yliannoksen rohtoja, ihme, että Aulis salli sen. Lopulta nuoremmallakin polvella alkoi kunto pettää, eikä Max Savikankaan maksavikaankaan löytynyt lääkkeitä.

    VastaaPoista
  2. Umpirautaa! - kuten HuuHaa Innanen on sanonut. Kiitos!

    Nyt riitti, sanoi shamaani...

    VastaaPoista